mortenworm@yahoo.dk +45 2235 4012

Hvem er jeg ?

I 2010 sad jeg på et salgskontor. Jeg havde en travl hverdag og en usund livsstil.  Da 3 af mine kollegaer fik alvorlige helbredsproblemer pga. arbejdspres og dårlig livsstil, vågnede jeg endelig op. Jeg tænkte, at jeg bestemt ikke skulle være den næste. Det var næsten som en gave, da jeg faldt over en artikel omkring et lokalt løbehold. Løb blev mit kald og min vej væk fra min usunde livsstil. Den førstkommende onsdag rejste jeg mig fra sofaen og kørte til min første træning i mange år – jeg løb 9.4 km, hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne gå i en uge. Det var en klar begynderfejl!

Herfra kunne det kun gå fremaf, og det gjorde det. Jeg begyndte sågar at nyde den daglige træning. Jeg kunne straks mærke forandringen både i mit sind og på min fysik. Jeg blev gladere og lettere.

I 2010 løb jeg mit første marathon – det er blevet til en del siden hen. I efteråret blev jeg lokket med i den lokale triathlon klub, og så var jeg solgt. Selvom jeg lige skulle lære at svømme først, så passede den afvekslende træning mig rigtig fint. Jeg følte mig aldrig mentalt træt og fandt stor motivation i at skulle træne i tre discipliner. i 2011 blev det til en håndfuld 1/2 ironman, men i 2014 skulle den store prøve stå Copenhagen Ironman, det største motions højdepunkt i mit liv. I mit træningsforløb op til min ironman indså jeg, at træning ikke blot gælder om at komme fra A til B så hurtigt som muligt i hver træningssession, men snarere at bruge hovedet og lytte til ens krop undervejs. At bruge de rigtige træningsmetoder kan være forskellen på om et mål opnås eller ej. Jeg har siden min ironman fokuseret mere på at dygtiggøre mig på disse områder og har uddannet mig til kostvejleder, fitness instruktør og personlig træner. 

 Jeg har d. 8/6-2016 bestået en psykolog eksamineret sundheds og vægttabscoach uddannelse.