mortenworm@yahoo.dk +45 2235 4012

Træning for personer med særlige behov

Mennesker med særlige behov har også et behov for at dyrke motion. Motion har en positiv indvirken på alle menneskers humør og trivsel. Denne positive kraft gælder i allerhøjeste grad også for personer med psykiske udfordringer.

Jeg har gennem virke som pædagogmedhjælper på et bosted for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelse set i praksis, hvordan træning og motion generelt har en utrolig god indvirken på beboernes sind. Igennem de sidste par år har jeg stået for beboernes motion. Min erfaring er, at med motion kan man give disse personer en bedre og lettere hverdag med større glæde og fysisk velvære. Den rette kost og motion kan måske endda reducere deres medicinforbrug, da hjernen producerer en større mængde endorfiner ved fysisk udfoldelse. Dette kan give en meget positiv effekt på deres humør og velvære.

Det er på baggrund af mine egne erfaringer med disse mennesker, at jeg har valgt at tilbyde træning og kostvejledning til personer med særlige behov.

Jeg tilbyder at komme til jeres opholdssted, hvor jeg laver plan for den enkelte borger, eller en plan som dækker mere bredt. Jeg kommer med ideer til motion af jeres borgere, vi laver øvelser med den enkelte borger.

Jeg tilbyder et motivations-seminar for jeres medarbejder, så de bliver klogere på motion og kost hos mennesker med special behov.

Hvad får i:

Gladere beboerer
Sundere beboerer
De får mere indhold i deres hverdag
Færre episoder med udafreagerende adfærd hos de udsatte borgere
Bedre søvnmønstrer
Mere energi

Priser aftales individuelt.